bar en eetkramen gaan open om 20u
optredens vanaf 20u30


Er zijn geen aankomende events.

        

Al voorbij:

Walter Broes & The Mercenaries

Datum: 6 juli 2017

rockabilly

Walter Broes verdiende zijn sporen als zanger/gitarist/songschrijver van België’s rootsrocktrots The Seatsniffers. Na een paar jaren van relatieve stilte is hij nu helemaal terug met een nieuwe band: Walter Broes & The Mercenaries.

Noem Walter Broes de enige Belgische gitarist-songwriter die in de States in de armen werd gesloten als the real thing. Noem hem de man die zijn volk zijn haar leerde kammen. Noem hem David Lynch met een Fender Telecaster. Zolang je hem maar niet retro noemt.

voorprogramma
Daniel De Vita

 

Friction & The Roots Drivers

Datum: 13 juli 2017

reggae

Deze reggae-band van Nederlandse bodem is hard op weg om zich zowel nationaal als internationaal tot de top van de Reggae-industrie te mogen rekenen, met hun onweerstaanbare en unieke reggae-sound: een mix van Reggae met Afrikaanse en Caribische invloeden.

voorprogramma
Shakedown Tim & Tom Eylenbosch

 

The Re:Union

Datum: 20 juli 2017

wereldmuziek

Deze groep met onder andere leden van Zinger, Les Bandits de Belleville en King Dalton staken recent hun koppen bijeen om een nieuw project uit de grond te stampen samen met de Portugese zangeres Fabíola Augusta.
Het resultaat is een fusion van stevige grooves waarin onder meer met balkan en afrikaanse ritmes wordt geflirt, Portugese rap en zang, afgewisseld met opwindende solo’s van saxofoon en elektrische gitaar. De energie waarmee Re:UNION on stage speelt, zorgt ervoor dat zowel het podium als het publiek in een oogwenk in vuur en vlam staan.
 
voorprogramma
Roberto

Gregor Terror & The Calypso Gigolo’s

Datum: 27 juli 2017

calypso


Zeskoppige Antwerpse formatie rond zanger Gregor Terror Engelen. (Antwerp Gipsyska Orkestra, Ambrassband).

Gregor Terror & The Calypso Gigolo’s nemen je mee naar de Caraïben en brengen als een van de weinigen in Europa authentieke calypsomuziek. Zwoele zomerse Zuiderse dansmuziek. De band brengt naast calypso traditionals ook eigen composities.

voorprogramma
Lars

Zsa Zsa Zsu

Datum: 3 augustus 2017

swing pop

Zsa Zsa Zsu” betekent zoveel als “vlinders in de buik” en laat dat nu net hetgene zijn wat deze band je wil bezorgen. De 5 jonge vrouwen zorgen voor avontuurlijke muziek vol zwoele stemmen en dansbare manouche: Typisch vrouwelijk, want in de band spelen geen mannen. “Als er zoveel bands zijn met enkel mannen, waarom dan niet één met enkel vrouwen?” dachten de meisjes toen de band werd opgericht.

voorprogramma
Myra Jo

JJR Band

Datum: 10 augustus 2017

covers

JJR zijn vier topmuzikanten en gooien hun talenten in de strijd om ode te brengen aan twee van de grootste rock ‘n’ roll bands uit de geschiedenis. Hun gezamenlijke liefde voor ‘CCR’ en ‘The Rolling Stones’ bracht hen bij elkaar en vormde ‘JJR’. Met hun vintage sound gaan ze voor een authentiek geluid en eren ze de muziek, niet hun zelf.
 
voorprogramma
J. Albert