bar en eetkramen gaan open om 20u
optredens van 21u tot 23u


Er zijn geen aankomende events.

        

Al voorbij:

Collieman

Datum: 9 augustus 2018

Collieman mag dan geen dreadlocks of Jamaicaanse roots hebben, maar zijn stem, lyrics en muziek zouden je met gesloten ogen toch danig in de war sturen.

Op zijn 17de ontdekte Collieman, ofte Stefaan Colman, de ‘strummed guitars’, relaxte drumbeats en ‘dubby reverbs’ die de basis vormen van zowat elke reggaesong. Geïnspireerd door een reis naar Jamaica in 2010, waar Collieman logeerde bij de internationaal bekende band ‘The Congo’s, begon hij bij thuiskomst meteen te werken aan zijn eerste plaat ‘The Same Blood’, die in 2011 in de rekken kwam en ook in het buitenland ferm gesmaakt werd. Sindsdien staat Collieman bekend als dé stem van de Belgische Reggae. Hij deed vele shows met verschillende projecten, en deelde tal van Europese podia met gerenommeerde artiesten zoals Leroy ‘Heptones’ Sibbles, The Congo’s, Pura Vida en Asham Band.

Minneapolis & Wijsneus

Datum: 2 augustus 2018

‘A Walk Trough Paisley Park’
Een unieke tribute gebaseerd op het leven en succes van Prince. Purple Rain, 1999, Kiss, Cream, Little Red Corvette … we kennen ze allemaal: de Prince Hits. Maar kennen jullie ook de songs die Prince schreef waar andere artiesten wereldfaam mee kregen? Een kleine opgooi uit de artiesten: Chaka Khan, Sheena Easton, Cindi Lauper, Stevie Nicks, Morris Day & The Time, Sinead O’Connor, The Bangles, Alicia Keys, Sheila E, Wendy & Lisa, The NPG, Carmen Electra, Vanity6… Allemaal artiesten waarvan de pareltjes stuk voor stuk in de spotlights worden gezet gedurende deze voorstelling.

Deze voorstelling voert het publiek mee naar Prince zijn hoogdagen:
Hits van Prince gebracht door Jimmy Colman (Jim Cole), Tom Kestens & Nina Babet. Jimmy Colman gooide hoge ogen met zijn cover van Kiss bij de jury van de Voice Van Vlaanderen. Versterkt door Tom Kestens aka Lalalover (en ex-Das Pop). Deze love providers par excellence ademen groove en zijdezachte soul uit. In combinatie met zangeres Nina Babet, bekend van haar duetten met Milow, brengen ze samen de onsterfelijke hits van Prince maar ook die van z’n vrouwelijke protégés!

VOORPROGRAMMA: Wijsneus
Wijsneus is een jong Belgisch collectief dat goed in het oor liggende, eerlijke liedjes maakt. Ze nemen je graag mee op hun eigenzinnige en muzikale tocht!

Moodcollector

Datum: 26 juli 2018

Deze 7 muzikanten doen iedereen fuiven op swingende partyska en feelgood reggae uit onze tropische Kempen.  Ze componeren hun eigen zomerse muziek en de zelfgeschreven teksten zijn lekker catchy.  Goed om weten: MoodCollector bestaat uit 5 ex-leden van de legendarische Belgische skatrots The Dill Brothers!

Rootbag

Datum: 19 juli 2018

Richard van Bergen’s Rootbag is een trio dat zich laat inspireren door de muziek uit het zuiden van America. Invloeden van hypnotiserende Deltablues, sexy New Orleans grooves en swampy R&B smelten samen tot een spicy gumbo soup, rootbag-style, rauw, soulful en groovy.

 

Louie Louie

Datum: 12 juli 2018

 Louie Louie zijn 4 muzikanten die de gouden klassiekers van de psychedelische popmuziek naar uw evenement brengen.

Louie Louie komt de sterke drank in uw cocktail gieten, de paddestoelen in uw saus en de space in uw cake steken. 

Verwacht geen coverband met partituren op de pupiters: Louie Louie brengt de nummers zoals ze vroeger live klonken: opwindend, rauw, euforisch, dansbaar, gevààrlijk, en dat met overgave, passie en niet te vergeten peace & love. 

Evil Empire Orchestra

Datum: 5 juli 2018

Het Belgische Evil Empire Orchestra brengt een ontaarde cross-over van funk, soul, jazz en psychedelica. De componenten? De ongetemde, rauwe soulzang en het mystieke vuur van frontvrouw Kimberly Dhondt en de verpulverende stootkracht en goddeloze grooves van haar zevenkoppige band.

De stem van Dhondt (in een parallel bestaan ook één van de stemmen bij Hooverphonic) houdt het midden tussen Beth Gibbons en Janis Joplin. Pure, compromisloze energie. De strakke ritmesectie met geil klinkende bassist raakt in hart en benen, en de hechte driekoppige blazerssectie voegt op eigenzinnige manier kleur toe. Dit achtkoppige orkest neemt krachtig een eigen plaats in de muziek in waar dirty soul en psychedelica elkaar ontmoeten.